Hoe ontstaat slapeloosheid?

Als je 's nachts ligt te Googelen wat je moet doen om in slaap te vallen, is het tijd om je slapeloosheid beter te begrijpen. Deze masterclass wil je bijwonen als je:

moeite hebt met inslapen

vaak wakker wordt gedurende de nacht

je je regelmatig vermoeid of futloos voelt

angst, spanning of stress hebt over slaap

je niet weet hoe je dat op kunt lossen

Ik meld me aan

Our awesome features

  Wat leer ik tijdens deze masterclass?

  Leer hoe slaap werkt

  We nemen je mee in de wonderlijke wereld van de nachtrust. Je leert over slaap en krijgt inzicht in de factoren die meespelen bij rust en herstel.

  Oorzaken van slapeloosheid

  We bespreken waarom er steeds meer mensen rondlopen met slapeloosheid. (En nee, dat komt niet door het gebruik van je smartphone)

  De weg vrijmaken voor slaap

  Je ontdekt hoe je de weg vrij kunt maken voor goede slaap. Je leert het verschil tussen helpende en belemmerende strategieën.

  Met Q&A door slaapexpert Norbert Kleijn

  Slaapexpert Norbert Kleijn vertaalt de wetenschap over slaap naar de dagelijkse praktijk. Als geen ander weet hij hoe het voelt om nachtenlang wakker te liggen, omdat hij zelf jarenlang te maken had met ernstige slapeloosheid. Op basis van recente inzichten biedt hij praktische oplossingen voor iedereen die beter uit wil rusten. Hij is de oprichter van Culture of Sleep en heeft de afgelopen jaren duizenden mensen geholpen om beter te slapen. Aan het einde van de masterclass is er de mogelijkheid om Norbert vragen te stellen.

  Norbert van Culture of Sleep

   Veelgestelde vragen

   Zit je vraag er niet tussen? Stuur ons dan een berichtje via het contactformulier.

   Dat kan! Je krijgt na de masterclass 1 maand lang toegang tot de video opname van de masterclass. Deze kan je zo vaak bekijken als je wil.