ACT oefeningen

Heb je moeite om in slaap te komen? Ben je veel wakker 's nachts? Begint slaap een steeds groter rol te spelen in je leven? Dan is het tijd om daar verandering in te brengen, en de weg vrij te maken voor goede slaap en energieke dagen.

Investeer in je mentale en fysieke gezondheid

Het probleem

Je hebt vast al van alles geprobeerd om je slaap te verbeteren. Minder koffie bijvoorbeeld, of een meditatie voor het slapen gaan. Maar dat had niet of nauwelijks effect, en nu ben je bang dat de slapeloosheid blijft. Het probleem is dat dat allemaal om controle draait. Maar op het gebied van slaap is controle niet de oplossing. Controle is juist het probleem. Het is de kunst om een meer relaxte houding te ontwikkelen ten opzichte van het slapen, en dat is precies waar Acceptance and Commitment Therapie (ACT) kan helpen

Pak je slapeloosheid aan met audio oefeningen

De oplossing is ACT voor slapeloosheid. Met deze methode train je je mentale flexibiliteit. Daarmee verleg je de focus op het aanpakken van de stress, angst en andere emoties die de slapeloosheid in stand houden. Het doel is om je relatie met slaap te herstellen, zodat je jezelf niet meer in de weg zit en je vrij baan maakt om de slaap te laten komen.

Iedereen kan beter slapen

Voor wie?

Slaapoefeningen op basis van Acceptance and Commitment Therapy (ACT) zijn bewezen effectief als je te maken hebt met:

Angst of stress over slaap en de nachtrust

Afhankelijkheid van slaapmiddeltjes en rituelen

Slecht slapen als er morgen iets belangrijks is

Hartkloppingen of onrustige ademhaling in bed

Moeite met slaap als je niet thuis slaapt

Piekeren en negatieve gedachten over slaap

Als je midden in de nacht ligt te Googlen wat je moet doen om in slaap te vallen

Dit herken ik

Verbeter je slaap in slechts 5 minuten per dag

Train je psychologische flexibiliteit met simpele audio oefeningen. Met onze begeleiding verbeter je je slaap in slechts 5 minuten per dag. In de app vind je oefeningen in de volgende categorieën:

Dagelijkse oefeningen

Dagelijkse oefeningen om je slaap structureel te verbeteren

Als je wakker ligt

Begeleiding voor de momenten dat je wakker ligt

Als je moe bent

Oefeningen voor de dagen dat je moe en futloos bent

CBT-I en ACT voor als je niet kunt slapen

Beproefde methode

De slaapoefeningen zijn gebaseerd op Acceptance and Commitment Therapy (ACT). Deze methode heeft een sterke wetenschappelijke basis, en is in te zetten voor allerlei slaapproblemen. Aan de hand van de ACT oefeningen leer je om afstand te nemen van de gedachten, emoties en reflexen die tussen jou en een goede nachtrust staan.

Begeleiding door ervaringsdeskundige

Slaapexpert Norbert Kleijn vertaalt de wetenschap over slaap naar de dagelijkse praktijk. Als geen ander weet hij hoe het voelt om nachtenlang wakker te liggen, omdat hij zelf jarenlang te maken had met ernstige slapeloosheid. Op basis van recente inzichten biedt hij praktische oplossingen voor iedereen die beter uit wil rusten. Hij is de oprichter van Culture of Sleep en heeft de afgelopen jaren duizenden mensen geholpen om beter te slapen.

Norbert van Culture of Sleep

Slechts €9,95 per maand

Wil jij leven in plaats van overleven? Start dan vandaag nog met het verbeteren van je slaap. Train je mentale flexibiliteit, want dat is de meest effectieve stap die je kunt nemen in de richting van een uitgerust leven.

Ontdek waarom het je tot nu toe nooit is gelukt om je slaap te verbeteren

Leer een sterke methode om met piekergedachten en (slaap)angst om te gaan

Train je psychologische flexibiliteit en hervind het vertrouwen in je nachtrust

Creëer ruimte om je weer te kunnen richten op de leuke dingen in het leven

Verbeter je slaap in je eigen tijd en op je eigen tempo

Veelgestelde vragen

Zit je vraag er niet tussen? Stuur ons dan een berichtje via het contactformulier.

De slaapoefeningen zijn gebaseerd op Acceptance and Commitment Therapy (ACT). Deze methode heeft een sterke wetenschappelijke basis, en is in te zetten voor allerlei slaapproblemen. Aan de hand van de ACT oefeningen leer je om afstand te nemen van de gedachten, emoties en reflexen die tussen jou en een goede nachtrust staan.

Het is per persoon verschillend hoe lang het duurt voordat de slaap verbetert. Door middel van onze oefeningen train je je mentale flexibiliteit. Daardoor reageer je anders op je slapeloosheid, en train je jezelf om rustig te blijven in bed. Dat maakt de weg vrij voor de slaap om op een natuurlijke manier op te komen. Gemiddeld duurt het zo’n 4 weken voor je de eerste resultaten ziet. Voor sommige mensen is het verschil al voelbaar na de eerste week, voor anderen duurt het wat langer.

Je kunt het abonnement op elk moment weer opzeggen. Je zit nergens aan vast!