Je kent ons van

Zag je ons voorbij komen op Youtube, Spotify of Instagram? Dat zou goed kunnen, het team van Culture of Sleep verschijnt regelmatig in podcasts, artikelen en op partnerkanalen.

De slaapexperts van Nederland

Partners

Samen krijg je meer gedaan dan alleen. Daar geloven wij heilig in. Daarom werken wij samen met experts op het gebied van zorg en zelfzorg om voor iedereen een passende slaapoplossing te ontwikkelen.

Judith Noordzij
Burnout Expert

Judith is expert op het gebied van burnout, zelfzorg en mentale gezondheid. Samen met Judith ontwikkelen we content en slaap oplossingen die geschikt zijn voor mensen die te maken hebben met stress en burnout.

Iris de Goede
Orthomoleculair Therapeut

Iris is Orthomoleculair Therapeut en begeleidt vrouwen met vermoeidheid en tal van andere klachten. In samenwerking met Iris geven wij trajecten met aandacht voor de relatie tussen slaap en de cyclus, zwangerschap en de overgang.

Suzanne Brummel
Triatlete

Suzanne is meervoudig Nederlands Kampioen Zwemmen en tegenwoordig triathlete. Samen met Suzanne ontwikkelen we oplossingen voor duursporters om slaap slim in te zetten voor herstel en topprestaties.

Podcasts

Culture of Sleep oprichter Norbert verschijnt regelmatig in podcasts, als gastspreker over slaap en slapeloosheid.

Zo verbeter jij je slaap en je slaapritme! Met Slaapexpert Norbert Kleijn

Is het mogelijk om beter te leren slapen? Wat moet je doen als je maar niet in slaap kan vallen? En hoe creëer je een perfect slaapritme? Slapen lijkt misschien geen kopzorg maar kan het wel degelijk zijn. Bijna een kwart van alle Nederlanders heeft namelijk slaapproblemen. Deze week is slaapexpert Norbert Kleijn van Culture of Sleep te gast om meer inzichten en tips te geven over het optimaliseren van jouw slaap.

Image alt
Image alt

Wat te doen tegen nachtmerries en wakker liggen? Met Slaapexpert Norbert Kleijn

Wat kan je het beste doen als je wakker ligt? En hoe voorkom je nachtmerries? Slapen lijkt misschien geen kopzorg maar kan het wel degelijk zijn. Bijna een kwart van alle Nederlanders heeft namelijk slaapproblemen. Deze week is slaapexpert Norbert Kleijn van Culture of Sleep terug om meer inzichten en tips te geven over deze onderwerpen

Alles wat jij moet weten over kwaliteit van slaap als zorgverlener

In deze podcast hebben we het over slaap met Norbert Kleijn. Norbert is oprichter van Culture of Sleep, ervaringsdeskundige & slaapexpert. Hoeveel procent van de verzorgenden en verpleegkundigen gebruikt slaapmedicatie, denk jij? We hebben het getest op Instagram en het is schrikbarend hoog.

Image alt
Image alt

Mentale Gezondheid op de werkvloer, Burnout, Slaapproblemen en Overprikkeldheid

Norbert verteld openhartig over zijn burn-out en wat dit met hem heeft gedaan in zowel fysiek als mentaal aspect. Ook gaan we dieper in op slaapproblemen, overprikkeldheid en wat werknemers en werkgevers kunnen doen om burnouts te voorkomen.

Norbert Kleijn - Over de humor en wijsheid van falikant over je grenzen gaan

Grenzen aangeven wordt vaak neergezet als iets wat je ‘echt moet doen om voor jezelf op te komen’ omdat anders ‘de wereld over je heen loopt’. Alsof je het anders allemaal niet zou redden. Maar je grenzen niet aangeven, is helemaal niet cool. Dat weten we allebei uit persoonlijke ervaring en daarom gaan we openlijk in op de vraag: Wat was jouw ultieme voorbeeld van je grenzen overgaan?

Image alt