Samen naar een uitgeruste wereld

Samen krijg je meer gedaan dan alleen. Daar geloven wij heilig in. Daarom werken wij samen met experts in psychologie, fysiotherapie, gezondheidszorg, mindfulness en sport om onze slaapoplossingen te ontwikkelen.

De slaapexperts van Nederland

De Hippe Vegetariër

Op De Hippe Vegetariër leer je hoe vegetarisch eten, gezond leven en lekker in je vel zitten allemaal bij elkaar horen. Culture of Sleep en De Hippe Vegetariër werken samen aan content en oplossingen uit de gezamenlijke visie dat goed voor jezelf zorgen elke dag weer een feestje mag zijn.

De Hippe Vegetariër
Judith Noordzij

Judith Noordzij

Judith is expert op het gebied van mentale gezondheid. Ze helpt mensen met hun fysieke en mentale conditie en slaap is daar een essentieel onderdeel van. Samen met Judith geven we een slaapcursus met extra focus op gezonde levensstijl, burnout recovery en hoogsensitiviteit.

Merel Lindenburg

Merel is orthomoleculair adviseur en coach en kijkt bij gezondheidsklachten naar het hele plaatje van lichaam en geest. Slaapproblemen staan meestal niet op zichzelf, Merel helpt ons breed te kijken naar de oorzaken en hoe we die met behulp van voeding, suppletie en lifestyle kunnen aanpakken.

Image alt