Investeer in welzijn en productiviteit

De kwaliteit van onze slaap heeft een directe invloed op de mentale gezondheid, fysieke gezondheid én cognitieve vaardigheden. Het proactief aanbieden van slaapoplossingen is de meest effectieve manier om een uitgeruste werkomgeving te creëren.

Slaap return on investment

De voordelen van slaap zijn meetbaar

Vergroot het welzijn

Slaap speelt een sleutelrol in het voorkomen van burnout, terugdringen van depressie en verlagen van het ziekteverzuim.

Verbeter de productiviteit

Slaap heeft een direct en meetbaar effect op geheugen, motivatie en concentratie.

Versnel de innovatie

Uitgeruste mensen zijn creatiever, positiever, en staan veel meer open voor nieuwe ideeën.

Bewustwording rondom slaap en herstel

Slaap is voor veel mensen een onbewuste bezigheid. Onze workshops creëren bewustwording en dagen deelnemers uit om stil te staan bij de eigen relatie met slaap.

Slaap en wellbeing voor HR
Persoonlijke begeleiding

Educatie en praktische hulp

In cursus of coaching nemen we deelnemers mee in de wondere wereld van de nachtrust. Al onze oplossingen zijn gebaseerd op CGT-I, een bewezen techniek voor het verbeteren van de slaap.

Een slaap-vriendelijke werkcultuur

In veel organisaties is het een kleine cultuuromslag om slaap te zien als dat wat het daadwerkelijk is: een waardevolle investering in welzijn en productiviteit. Wij begeleiden bedrijven en organisaties in deze transitie.

Uitgeruste mensen presteren beter

Sluit je aan bij deze voorlopers

Slimme bedrijven investeren in uitgeruste werknemers.

"Norbert is onwijs kundig en gepassioneerd over Slaap. Door interactieve tools in te zetten maakt hij optimaal gebruik van de input vanuit de groep. Enorm waardevol dat hij ook een stuk mind-set, onderbewustzijn en associaties vanuit het verleden meeneemt in zijn verhaal. Zeker aan te raden."

Charissa Nieboer
Coördinator Employee Experience/Trainingen, GrandVision Benelux

"Norbert presented to a group of 298 employees at Expedia Group. The positive feedback was overwhelming and countless employees have reached out to me to say how helpful the session was. Norbert gave us practical and actionable tips on how to improve our sleep quality, many of which I will be trying tonight!"

Laura DeCook
Mental Health Lead, Expedia Group

"Norbert neemt je op een interactieve manier mee in de wereld van slaap. Met al zijn kennis, ervaringen en passie over dit onderwerp heb je direct toepasbare tips. Naast de vele tips en kennis benadert hij iedereen vanuit zijn persoonlijke ervaring wat ervoor zorgt dat je je begrepen en gehoord voelt. Een hele fijne ervaring!"

Rianne Meulenberg
Trainer, Vegro

Whitepaper 'Hoe creëer ik een uitgeruste werkomgeving'

Binnenkort publiceren wij een whitepaper over het creëren van een positieve slaap cultuur in bedrijven en bij organisaties. Hoe ga je verder nadat je een slaap workshop hebt georganiseerd? Hoe veranker je het belang van een goede nachtrust in je organisatie? Schrijf je nu in en ontvang als eerste het whitepaper met uitgebreide informatie.

Aanmelding succesvol ontvangen. Je ontvangt het whitepaper zodra het beschikbaar is.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op.